Bob Offenberg viert 20-jarig jubileum en maakt de cirkel rond met nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpscafe’

Hij is pas 27 jaar en toch viert Bob Offenberg alweer zijn 20-jarig jubileum! En de zanger trapt dit jubileum af met zijn nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpscafe’ samen met zijn nieuwe maar toch vertrouwde team van Smaragd Music, waarmee het ooit begon.
De productie van zijn nieuwe single ‘Dat Kleine Dorpcafe’ is gedaan door Manfred Jongenelis, geen onbekende van de zanger. Manfred is niet alleen verantwoordelijk voor de productie van vele hits maar was ook verantwoordelijk voor de producties tijdens de start van Bob’s carrière.
Bob: ‘Eigenlijk kwam de in België woonachtige tekstschrijfster Christiane van Hoof per toeval op mijn pad. Ik hoorde in de wandelgangen dat zij dit betreffende liedje had geschreven en nam contact met haar op. Nadat ik de tekst en de melodielijn te horen kreeg steeg mijn enthousiasme. Vooral de verhaallijn sprak mij erg aan. Het gaat over een persoon die alleen en verlaten door de straten loopt. Het is donker en uitgestorven. Op een gegeven moment gaat de deur van een klein dorpscafé op de hoek open en word je uitgenodigd om binnen te komen. In dat café waar een bordje hangt met de spreuk “Don’t worry, be Happy…..en zing een lied”, doet iedereen gezellig mee, de zorgen verdwijnen, dus die missie is geslaagd.
“Muzikaal gezien is het nummer een typische volkse track verpakt in een pakkende, dansbare productie. Het tempo ligt lekker hoog en het geheel is opzwepend. Al met al past het perfect in mijn repertoire. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze gezellige feestplaat en hoop dat veel luisteraars net zo enthousiast zijn.’ aldus Bob.
De single ‘Dat Kleine Dorpscafe’ is vanaf 1 maart 2024 overal te zien en te beluisteren. De beelden van de clip, zijn geschoten door Ger Oerlemans.
Meer info:
https://smaragdmusic.ffm.to/datkleinedorpscafe

Klazina - Alleen Jouw Lach

De samenwerking die Klazina een paar jaar geleden is aangegaan met producer Manfred Jongenelis omschrijft de spontane levensliedzangeres als één van de beste stappen die ze op muzikaal gebied heeft weten te zetten. “Hij heeft een belangrijke rol van deze muzikale reis”.
Klazina: “Ik ben echt blij met de samenwerking omdat hij begrijpt wat ik wil. Vanwege de voorbereidingen van de releaseparty op 2 maart gaf Manfred meteen al aan dat er een gezellig en meezingbaar liedje moest komen dat perfect aan zou sluiten bij die gelegenheid. Datzelfde idee had ik ook. Al snel ontstond er een levenslied met een dikke knipoog dat vele snel mee gaan zingen.
Tijdens mijn optredens in Nederland en België staat het levenslied centraal. Ik wissel de uptempo nummers altijd af met heerlijke ballads en merk gewoon dat het publiek daarvan geniet. Het onderwerp van mijn nieuwe single ‘Alleen Jouw Lach’ gaat over al die mannen die patsen met hun telefoonnummer om mij over te halen een afspraak te maken. Dat verhaallijntje wordt uitgebeeld in de bijzondere clip van Blue Motion Media, waarvan de beelden geschoten zijn in een sushi restaurant. Naast een aantal figuranten is er een speciale rol weggelegd voor een goochelaar. Het eindresultaat is heel erg gaaf geworden.”
Op 2 maart pakt Klazina flink uit door de nieuwe single ´Alleen Jouw Lach´ te presenteren met een grootse releaseparty. Een voorproefje, als we Klazina mogen geloven, want volgend jaar is haar 15-jarig jubileum als artiest en dat zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan.Jan van Est gaat met nieuw team samenwerking aan en lanceert nieuwe single

Volkszanger Jan van Est is een nieuwe samenwerking aangegaan met platenlabel Smaragd Music en lanceert meteen zijn nieuwe single ‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’.
Het is het startschot van een nieuwe periode die voor de zanger aanbreekt waarin er hard verder gebouwd gaat worden aan de carrière van de zanger die al ruim 20 jaar actief is en waarin hij zijn sporen inmiddels dik heeft verdient met hits als ‘Trein Naar Niemandsland’ en ‘Ik Wil Maar Kijken’.
‘Het eerste gesprek met Robby Langendorff voelde erg vertrouwd en het klikte meteen. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team verder te bouwen aan mijn carrière en daar hoort natuurlijk veel muziek bij’ aldus Jan.
Met zijn nieuwe single ‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’ laat Jan meteen zijn intenties horen, vrolijke muziek waar lekker op gedanst kan worden en keihard kan worden meegezongen!
‘Heb Jij Ook Zo’n Raar Gevoel’ is vanaf 16 februari ’24 te beluisteren via alle bekende kanalen.
Download / Stream:
https://smaragdmusic.ffm.to/raargevoel

Justin de Wildt trapt het jaar feestelijk af!

2024 moet hét jaar worden voor Justen de Wildt. In 2023 maakte de zanger al grote stappen door een samenwerking aan te gaan met platenlabel Smaragd Music en boekingskantoor Lukassen. Daarnaast treed hij op door heel het land en wordt zijn eigen repertoire steeds populairder waaronder zijn hit ‘Esmeralda’.
Met zijn nieuwe single ‘Schoonheid’ laat hij opnieuw horen dat hij als geen ander weet hoe je een feestje moet bouwen. Zijn sound is vrolijk, dansbaar, aanstekelijk en zingt makkelijk mee. ‘Als artiest krijg je natuurlijk de grootste kick wanneer mensen je liedjes meezingen en tijdens mijn optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in het GelreDome stond ik echt met kippenvel te zingen!’ aldus Justen.
‘Schoonheid’ is vanaf nu te beluisteren via alle kanalen en is het startschot van wat belooft een heel mooi en muzikaal jaar te worden voor Justen de Wildt!
Stream / Download:
https://smaragdmusic.ffm.to/schoonheid

Donny Ponsen scoort zijn eerste Gouden Plaat

*Donny Ponsen scoort zijn eerste Gouden Plaat
Voor Donny Ponsen kan 2023 muzikaal gezien niet beter afsluiten want de zanger werd verrast met zijn allereerste gouden plaat voor zijn single 'Drink Rode Wijn'.

In 2020 besloot hij de klassieker in een geheel nieuw jasje uit te voeren en dit jaar nam het liedje een enorme vlucht en begon deze enorm te leven in het land met als resultaat maar liefst 5.6 miljoen streams in 2023 en nu dus de beloning met de gouden status.

'Ik ben hier zo ongelooflijk trots op! Ik heb altijd geloofd in dit liedje en dat hij nu na al die jaren nog steeds scoort en massaal wordt meegezongen, daar heb ik alleen van kunnen dromen. En nu hangt er straks gewoon een Gouden Plaat in huis! Die krijgt een heel mooi plekje' aldus de zanger.

Frank Galan brengt tweeling-single uit

Frank Galan heeft een prachtige nieuwe single uit met als titel “Tranen van Een Engel”. Er is enerzijds een Nederlandstalige productie en anderzijds een Spaanstalige. Een tweeling-single dus ! De Spaanse versie heeft als titel : Déle Gracias a La Vida.
Frank Galan accentueert nog maar ’s zijn prachtige stemtimbre met deze mooie parels. Het zijn allebei songs die perfect passen in deze tijdsgeest. 

Beide versies hebben elk hun eigen thema. De Nederlandstalige versie gaat over een terugblik over het verlies van een dierbare. De Spaanstalige versie daarentegen is een ode aan het leven, een “dankuwel” aan al het moois dat we krijgen op ons pad. Het zal moeilijk kiezen zijn omdat Frank Galan de Spaanse taal ook perfect beheerst en er een écht Julio Iglesias-plaatje van gemaakt heeft, alhoewel in de Nederlandstalige song er ook een vleugje zuiderse sfeer inzit.

Stream/Download:
https://cornelismusic.ffm.to/tranenvaneenengel