Frank Galan brengt tweeling-single uit

Frank Galan heeft een prachtige nieuwe single uit met als titel “Tranen van Een Engel”. Er is enerzijds een Nederlandstalige productie en anderzijds een Spaanstalige. Een tweeling-single dus ! De Spaanse versie heeft als titel : Déle Gracias a La Vida.
Frank Galan accentueert nog maar ’s zijn prachtige stemtimbre met deze mooie parels. Het zijn allebei songs die perfect passen in deze tijdsgeest. 

Beide versies hebben elk hun eigen thema. De Nederlandstalige versie gaat over een terugblik over het verlies van een dierbare. De Spaanstalige versie daarentegen is een ode aan het leven, een “dankuwel” aan al het moois dat we krijgen op ons pad. Het zal moeilijk kiezen zijn omdat Frank Galan de Spaanse taal ook perfect beheerst en er een écht Julio Iglesias-plaatje van gemaakt heeft, alhoewel in de Nederlandstalige song er ook een vleugje zuiderse sfeer inzit.

Stream/Download:
https://cornelismusic.ffm.to/tranenvaneenengel
Klazina schittert met kerst single ‘Eenzaam Met Kerst’

Met haar nieuwe single ‘Eenzaam Met Kerst’ laat Klazina opnieuw horen dat zij het geluid van het echte levenslied als geen ander kan vertolken met een uit het leven gegrepen verhaal verpakt in dit prachtige liedje. 

 Een vriend omarmen in je familie en die dankbaar is voor iedere seconde samen en alles zo waarderen kan… daar moest wel een verhaal achter zitten. Op een avond zat Klazina samen met deze vriend en werd gegrepen door het levensverhaal en alles wat deze persoon heeft meegemaakt. 

Het was voor Klazina de reden om van dit aangrijpende verhaal een liedje te maken. “Levenslied draait om wat wij allemaal dagelijks meemaken. Van een lach en een traan en niet alleen de leuke en mooie momenten, maar ook de verdrietige en pijnlijke momenten die voor een ieder herkenbaar is. En ik vond het daarom belangrijk om het verhaal van deze vriend op de best mogelijk manier te brengen in dit lied” aldus de zangeres. 

Stream / Download: 
https://smaragdmusic.ffm.to/eenzaammetkerst

Nieuwe single 'Alles Of Niets' van Aurélie

Aurélie pakt flink uit met een nieuwe single. Ze dook een tijdje geleden de studio in voor de opvolger van ‘Weekend’.
‘Ik koos deze keer voor een Nederlandse producer nadat ik het aanbod kreeg om een nieuwe song te maken. Zo eentje die op mijn lijf geschreven is’, zegt Aurélie.
Deze nieuwe single is een sterke Schlager Pop song met een hele duidelijke boodschap waarin je elkaar ‘Alles Of Niets' kan geven.

De bijbehorende videoclip laat duidelijk zien dat Aurélie er alles aan wilt doen om de liefde te laten werken.
De zangers heeft heel wat optredens op de agenda staan waaronder haar passages tijdens het ‘Meezingfestival’, een nieuw concept waar ze als vaste artiest te zien en te horen is.


Stream/Download:
https://smaragdmusic.ffm.to/allesofnietsColin Meijer brengt z’n allereerste single ‘Is Het Die Blik Van Jou’

Met z’n allereerste single ‘Is het Die Blik Van Jou’ probeert Colin Meijer de aandacht te krijgen van het publiek dat graag op de dansvloer vertoeft en natuurlijk ook aan de luisteraars van de Nederlandstalige radiostations. 

Het 22-jarige talent uit Rotterdam dook hiervoor de studio van Manfred Recordings in om meteen beslagen ten ijs te komen. Dat is met deze productie meer dan gelukt. De officiële cd-presentatie vindt plaats op vrijdag 24 november 2023 bij uitgaansgelegenheid ‘Café Het Wapen van Maasdijk, Cornelis Houtmanplein 11a te Maasdijk. 


Stream/Download:
https://ffm.to/ishetdieblikvanjouHé Hé Den Haag, gaan we nog wat doen vandaag?

Harry Vermeegen daagt met meezinger ‘Hé Hé DEN HAAG, gaan we nog wat doen vandaag’ de kamerleden uit om eens aan het werk te gaan

Harry: ‘Ik vertelde tegen Taeke dat ik vanwege de onvrede over de politiek in Nederland op zoek was naar mensen die me verder konden helpen aan een lied. Taeke stelde voor dat ik daarvoor het beste met Manfred Jongenelis contact kon opnemen. Hij schrijft namelijk samen met Carlo Rijsdijk voor meerdere artiesten liedjes en een groot aantal daarvan zijn grote hits geworden. Ik had ondertussen zelf al een aantal teksten en refreinen geschreven die ik vervolgens deelde met dit team. Zij zijn vervolgens een beetje gaan rommelen met de tekst en Manfred heeft de melodielijn bedacht. Een week of drie geleden ben ik voor de opname in één dag naar Nederland heen en weer gevlogen en bezocht de studio in Etten-Leur. Daar zijn de laatste puntje op de i gezet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zeer verrast was over het gehele proces. Eigenlijk is het exact geworden zoals ik het had bedacht. Alles is op z’n plek gevallen en ik hoop dat het iets gaat worden. Zowel Manfred en Carlo zijn buitengewoon gezellige professionals die van de hoed en de rand weten. Dat is ook de reden dat er vrolijke accordeonklanken zijn toegevoegd. Dat maakt het geheel een stuk vrolijker.’

De single ‘Hé Hé Den Haag, gaan we nog wat doen vandaag’ verschijnt bij Smaragd Music en is vanaf 13 oktober 2023 te streamen bij de bekende platforms. De clip, met beelden uit Den Haag, is te bewonderen op YouTube en de socials van Harry Vermeegen.

Stream / Download:
https://ffm.to/hehedenhaag
Arie Roubos draagt debuutsingle ‘Je Blijft Een Deel Van Mij’ over aan z’n in 2020 overleden vrouw

Arie: ‘Het is altijd een droom geweest om zanger te worden met als doel mensen te kunnen laten genieten. Dat heb ik nooit gedurfd. Door mijn huidige vrouw heb ik die stap wel durven nemen. Het belangrijkste wat ik echter wil meegeven is dat ik ‘Jij Blijft Een Deel Van Mij’ speciaal voor mijn in 2020 overleden vrouw Mar-Jan heb laten maken. Zoals de titel al zegt, blijft ze een deel van mij. Ik denk overigens dat de tekst veel mensen aanspreekt die een naaste hebben verloren. Na een tijd leerde ik Christel kennen, waar ik ondertussen mee getrouwd ben. In het begin van onze relatie stelde ze voor om een microfoon aan te schaffen omdat ik altijd luid zong. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen. Ik kocht orkestbanden en de liefde voor muziek werd nog groter. Zo groot zelfs dat ik zangles nam bij Margot Roeken. Zij gaf aan dat het misschien wel een idee was om een eigen liedje op te nemen en stelde voor om dit bij Manfred Recordings te gaan doen. Tijdens het kennismakingsgesprek met Manfred Jongenelis schoof Margot ook aan. Ik gaf aan dat ik graag een splinternieuw lied wilde hebben en vertelde de reden ook. Manfred heeft vervolgens samen met Carlo Rijsdijk de tekst geschreven en Manfred heeft ook het prachtige arrangement gemaakt. Op het moment dat ik de demo kreeg was ik gelijk verkocht. Ik vind het een heel goed nummer met inhoud en het geheel ligt ook nog eens lekker in het gehoor. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee.’
De single ‘Je blijft een deel van mij’ verschijnt bij Smaragd Music en is vanaf 13 oktober 2023 te streamen bij de bekende platforms. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Arie.

Stream/Download:
https://ffm.to/jijblijfteendeelvanmij